В Hyundai Staria достатньо місця для кожного

20.07.2022 в 11:43 806 4.0 0
В Hyundai Staria достатньо місця для кожного
© Hyundai Staria
Hyundai Staria 2022 запропонує багато простору всім — підприємцям, великим сім’ям, автопаркам компаній, готельним трансферам і VIP-сервісам.

Незалежно від того, чи шукаєте ви достатньо великий салон для вашої великої родини, зручний мобільний офіс, надзвичайно місткий розкішний лімузин або просто (не)звичайний позашляховик, який зможе вмістити весь ваш бізнес, Hyundai має для вас дуже цікавий новий продукт.

Особливості та технічні характеристики Hyundai Staria

Про футуристичний дизайн великогабаритної моделі Staria будуть говорити ще довго — особливо про нестандартно продуману передню частину, яка робить її більше схожою на космічний корабель, ніж на звичайний фургон. Але це лише відвертає увагу від справді важливого, тобто від єдиної лінії, що з’єднує капот і лобове скло, і низької лінії «талії». Саме ці два елементи дизайну визначають неймовірну просторість і легкість інтер’єру. І це абсолютно важливо для автомобілів такого типу.

Hyundai запропонує Staria в єдиному розмірі з довжиною 5253 мм і колісною базою 3237 мм (додатково: ширина 1997 мм і висота 1990 мм), що створює багато простору позаду. 

Версія "Comfort" запропонує дев'ятимісну компоновку. Враховуючи довжину салону, тут також буде функція електронного посилення голосу, щоб суворі батьки, які сидять попереду, могли достатньо владно повчати непосидючих дітей, що сидять в останньому ряду, і навіть камера, яка стежить за подіями на задніх сидіннях.

салон Hyundai Staria

Сидіння для пасажирів у другому та третьому рядах, звичайно, будуть дуже різноманітними — їх можна буде пересувати за бажанням на довгих слайдах або нахиляти та повертати для більш зручного сидіння та посадки.

Розкішна семимісна версія Staria Premium подбає про комфорт своїх пасажирів завдяки надзвичайно зручним релаксаційним сидінням з електрорегулюванням, які можна скласти до майже горизонтального положення, а підставку для ніг можна висунути, щоб вам було зручно спати в далеких подорожах.

Єдиний, хто не зможе спати за кермом, — це водій, але навіть він матиме всі можливі зручності — від чіткого зображення бортових приладів на цифровому дисплеї до інформаційно-розважальної системи з широкими можливостями підключення до Інтернету та мобільного зв’язку, від аудіосистеми Bose до складних асистентів водіння, які полегшать водіння та подбають про безпеку пасажирів (наприклад, попередять про проїжджаючий автомобіль, коли відкриються бічні зсувні двері).

Hyundai Staria

Двигун буде оснащуватися турбодизелем 2.2 VGT потужністю 177 к.с. і 430 Нм, який обертатиме передні колеса через шестиступінчасту механічну або восьмиступінчасту автоматичну коробку передач.

Hyundai Staria 2022 запропонує багато простору та варіативності всім — підприємцям і працівникам, великим сім’ям, автопаркам компаній, готельним трансферам і VIP-сервісам, а інші спеціалізовані версії, включаючи автомобілі швидкої допомоги або кемпінги, повинні бути створені пізніше. 

Hyundai Staria: купити в Україні

Ціна на Hyundai Staria стартує від 1 291 900 грн. 

Офіційний дилер Hyundai "Арія Моторс" пропонує: великий вибір комплектацій, кольорів, тест-драйв, професійну консультацію, кредитування та страхові послуги. 

Теги:Hyundai Staria

Комментарии (0)
Войдите, чтобы оставить комментарий.