Правильний вибір ліжка — запорука здорового сну

25.05.2023 в 17:56 1110 5.0 0
Правильний вибір ліжка — запорука здорового сну
Ліжко Камелія Арбор / Світлина: roomdepot.in.ua
У процесі вибору цих меблів потрібно враховувати безліч актуальних критеріїв. Адже не щодня вам доводиться купити ліжко.

Нормальне самопочуття протягом усього дня залежить від якості сну. Щоб забезпечити повноцінний відпочинок, важливо правильно вибрати та купити ліжко. У каталозі інтернет-магазину компанії RoomDepot ви знайдете гідний вибір меблів такого типу з найкращими характеристиками. А наші консультанти допоможуть вам зробити оптимальний вибір, з урахуванням ваших особистих вподобань.

Як правильно вибрати та купити ліжко в інтернет-магазині з оптимальними характеристиками?

Дерев'яне ліжко Рената Естелла 80х190 см Горіх темний, Щит

У процесі вибору цих меблів потрібно враховувати безліч актуальних критеріїв. Адже не щодня вам доводиться купити ліжко. На сайті нашого магазину вам буде легко зробити вибір. Адже його інтерфейс інтуїтивно зрозумілий, а всі фільтри підібрані так, щоб виконувати функції критеріїв під час купівлі меблів. Відповідно, аналізуючи характеристики вподобаних вам ліжок, ви можете звернути увагу на такі моменти:

  • Тип ліжка. Воно може бути двоспальним або односпальним. Вибір тут залежить від того, скільки людей буде користуватися цими меблями.
  • Особливості конструкції. У цій категорії виділяються насамперед двоярусні ліжка. Вони підходять для сімей з дітьми, гуртожитків і хостелів.
  • Матеріал каркаса. Найпрактичнішими вважаються вироби з натурального дерева, наприклад, дуба, вільхи, сосни чи ясена. Популярні також ліжка з ДСП або металу.
  • Розмір спального місця. Цей критерій залежить від приміщення і кількості осіб, які спатимуть на ліжку. У нас можна вибрати варіанти з розмірами від 70 до сантиметрів.
  • Новинки. У цій категорії у нас представлені найцікавіші моделі з оновленого асортименту. Ми звертаємо вашу увагу на них, якщо ви давно моніторите асортимент сайту.
  • Виробник. Ми пропонуємо продукцію тільки найкращих вітчизняних і зарубіжних торгових марок. Співпрацюємо ми з ними без посередників, що гарантує оригінальність товарів. 
  • Хіти. Це перелік меблів такого типу, які користуються найбільшим попитом. Ми також акцентуємо увагу наших покупців на такому асортименті, щоб полегшити їхній вибір.
  • Наявність механізму. У нас можна замовити з безкоштовною доставкою ліжка з підйомником. Під ним створюється ніша, розмір якої не поступається середній шафі-купе.
  • Висувні шухляди. Це також зручний спосіб організації простору під матрацом. У шухлядах можна зберігати постільні приналежності, сезонний одяг та інші речі.
  • Ліжка-трансформери. Такі оригінальні моделі вирізняються тим, що в денний час спальне місце піднімається й утворює своєрідну бутафорську шафу, не займаючи простір спальні.
  • Узголів'я та узніжжя. Вони можуть бути стандартними, м'якими, прикрашеними ширмою, штучним камінням, різьбленням. Таке узголів'я зручне для читання в ліжку, роботи в комп'ютері або в смартфоні.

Ліжко Верона 1 Метакам 90х200 см Білий

Крім того, в нашому інтернет-магазині ліжка замовити з безкоштовною доставкою. Ціни на них у нас цілком помірні, навіть з істотною знижкою. А ще ви можете визначитися з варіантом оббивки, дизайну, особливостями каркаса та вибором ліжок з урахуванням інших критеріїв.

Теги:меблі, ліжко

Комментарии (0)
Войдите, чтобы оставить комментарий.