Найбільша та різноманітна колекція німецького бренду Jung LS 990

18.01.2023 в 21:07 997 4.8 0
Найбільша та різноманітна колекція німецького бренду Jung LS 990
© Jung LS 990
Коротко про виробника Юнг. Найвідоміша колекція німецького бренду Jung LS 990, що до неї входить і чим вона примітна. Особливості продукції Юнг ЛЗ 990

Компанія Jung представлена на ринку дуже давно — з початку XX століття. Тоді у місті Шальксмюле винахідник та інженер Альбрехт Юнг запатентував вимикачі короткого ходу, які й почав виробляти. Понад 100 років минуло з заснування компанії Юнг. За цей час засновник та його послідовники винайшли чимало нових пристроїв, на які було надано десятки патентів. Однак справжню славу компанії принесло різноманітність колекцій вимикачів та розеток. Їх створювали для покупців усіх соціальних верств: були й бюджетні моделі для робітників, і унікальні варіанти для представників вищих чинів, а також сучасні розробки для тих, хто хотів випередити час.

Сьогодні найбільшою колекцією є Jung LS 990. Ця серія популярна та затребувана не тільки на батьківщині бренду, але й у всій Європі. В Україні Jung LS 990 також прагне велика кількість дизайнерів, проектувальників і навіть приватних покупців.

Чим примітна серія Юнг ЛЗ 990?

вимикачі та розетки Jung LS 990

Встановлювати Jung LS 990 можна абсолютно для будь-якого стилю інтер'єру. Колекція настільки велика, що охоплює всі основні дизайнерські напрями: класика, бароко, рококо, арт-нуво, хай-тек, лофт, мінімалізм, скандинавський, модерн та ін. При цьому різноманітність дає можливість орієнтуватися при виборі не тільки на стиль приміщень, але й на їх призначення.

Виробник створив варіанти для квартир, будинків, офісів, комерційних закладів, державних установ та органів, підприємств та виробництв.

Каталог Jung LS 990, представлений на офіційному сайті виробника, включає такі групи продукції:

  1. Рамки для електрофурнітури. Бренд пропонує варіанти, виготовлені з нержавіючої сталі, дюропласту та різних металів. Вироби можуть вміщувати від 1 до 5 вставок. Монтаж не обмежений за орієнтацією рамки — можна розташовувати горизонтально та вертикально. Вони можуть поєднуватися з будь-якими вставками з цієї серії, незалежно від типу та дизайну останніх. Рамки пропонуються або в ультратонкому, або в широкому виконанні. Вони мають строгий квадратний форм-фактор, але мають невеликі заокруглення на кутах для врівноваження дизайну.
  2. Вимикачі Jung LS 990. За способом керування представлені традиційні клавішні, оригінальні кнопкові та готельні вимикачі картки. Також компанія пропонує великий вибір пристроїв для світильників, що димірюються. Клавішні моделі розраховані на 1-3 кнопки, а кнопкові — на 1-2 кнопки. У каталозі є проміжні та прохідні перемикачі, що дозволяють керувати одним світильником з двох або більше місць.

    вимикачі Jung LS 990

  3. Розетки Jung LS 990. Крім звичних силових, компанія Юнг розробила безліч інформаційних розеток, через які приймається сигнал від телефонних ліній, телевізійного кабелю, комп'ютерних мереж. Також компанія пропонує у цікавому дизайні акустичні розетки, медіаконвертери, точки доступу, кабельні виводи. Великий попит мають багатозадачні розетки, що поєднують у собі силову, USB або HDMI-розетку.
  4. Пристрої керування. Тут представлені самі механізми, що застосовуються для систем розумного будинку та лицьові панелі управління. До групи входять датчики руху, гігростати, таймери, терморегулятори, термостати, пристрої керування рольставнями та жалюзі.
  5. Заглушки. Головне їхнє завдання — забезпечення безпеки дітей. Однак виробник подбав про те, щоб вони виглядали естетично. Вироби пропонуються з імітацією латуні, золота та дерева цінних порід.

Ключовою особливістю колекції є не лише різноманітність виробів, а й дуже серйозне ставлення навіть до тонкощів у дизайні.

Вся продукція виготовляється із якісної сировини, для неї використовуються інноваційні технології та авторські розробки самої компанії. Попри це, на Jung LS 990 ціна представлена у широкому діапазоні: від базових моделей із бюджетною вартістю до оригінальних виробів преміального рівня.

Примітно, що в мережі відгуки про вироби цієї серії описують надійність механізмів, довговічність, привабливий зовнішній вигляд і відповідність запитам сучасних користувачів у контексті інноваційності.

Теги:Jung LS 990, Розетки Jung LS 990, Вимикачі Jung LS 990

Комментарии (0)
Войдите, чтобы оставить комментарий.