Вхідні двері: які вибрати, щоб залишитися задоволеним?

25.10.2022 в 12:16 583 0
Вхідні двері: які вибрати, щоб залишитися задоволеним?
Ілюстрація / Світлина: з відритих джерел
За необхідності купити вхідні двері можна на офіційному сайті інтернет-магазину «Центр Дверей», де можна підібрати найбільш вдалі варіанти для житла.

Серед основних об'єктів, які обов'язково є у квартирах та в будинках, особливої уваги заслуговують вхідні двері. Саме на них покладається велике функціональне навантаження. У першу чергу вони забезпечують максимальні показники захисту від проникнення до будинку зловмисників. Крім того, завдяки їх використанню є можливість забезпечувати високі показники звукоізоляції та утримувати тепло у приміщенні. За необхідності купити вхідні двері реалізувати своє бажання можна на офіційному сайті інтернет-магазину «Центр Дверей», де можна підібрати найбільш вдалі варіанти для власного житла.

Алюмінієві вхідні двері Hörmann ThermoSafe і ThermoCarbon

Вхідні двері та їх різновиди

Двері вхідні — сучасні та традиційні,  для вибору пропонуються у доволі широкому асортименті. У першу чергу їх можна розподілити за типом матеріалу, який використовувався під час їх виготовлення. Тут можна виділити наступні види:

  • металеві;
  • дерев'яні;
  • зі склопакетом;
  • алюмінієві.

На сьогодні найбільший попит мають металеві двері завдяки високим показникам міцності та надійності.

За призначенням умовно всі вхідні двері можна розподілити на наступні категорії:

  • куленепробивні;
  • герметичні;
  • протиударні;
  • протипожежні;
  • теплоізоляційні;
  • звукоізоляційні.

Перед тим як купити вхідні двері недорого, варто звернути увагу на те, що умовно їх також можна розподілити за зовнішнім виглядом. Згідно з цим критерієм вони можуть бути стандартного розміру і форми, з елементами декоративного скла, арочні, з фрамугою та інших видів.

Вхідні двері та їх класи

На вхідні двері ціна зазвичай формується не тільки з урахуванням матеріалів, конструктивних особливостей та зовнішнього вигляду, але й з обов'язковим вибором їх конкретної категорії.

Виходячи з цього критерію, всі моделі умовно можуть бути поділені на наступні класи:

  1. Перший клас — найбільш доступна за вартістю конструкція, яка найчастіше всього використовується для встановлення в офісах або у квартирах.
  2. Другий клас — категорія дверей, яка має кращі експлуатаційні показники шляхом встановлення надійних замків та високоякісної обробки.
  3. Третій клас — модель, яка поєднує в собі доступну вартість та високі показники якості. Окрім того, представлений вид дверей має хороші параметри звукоізоляції, а також комплектується замками, виготовленими відомими європейськими виробниками.

Найдорожчими є двері четвертого класу, їх особливість полягає в тому, що вони мають підвищенні захисні функції.

Теги:двері, вхідні двері

Комментарии (0)
Войдите, чтобы оставить комментарий.