Віртуозна піца від «Смакі Макі» в Тернополі

16.04.2021 в 05:07 309 0
Віртуозна піца від «Смакі Макі» в Тернополі
Smaki Maki з радістю пропонує вам спробувати класичні, а також авторські варіанти піци від власних кухарів.
Кажуть, що піцу придумали в Неаполі. Тоді в місто приїжджав монарх зі своєю дружиною, і один з кухарів вирішив присвятити цій чарівній особин будь-яке цікаве блюдо. Вважається, що саме так і з'явилася піца «Маргарита», яка й досі користується популярністю. Проте, і до цього страви, на зразок піци, досить часто з'являлися в італійській кулінарії. Помідори з'явилися там значно пізніше, після того як вони були завезені з Америки. Проте, в цілому важко заперечувати, що піца зараз є не тільки класичним блюдом італійської кухні, але і в цілому надбанням світової кулінарії.

Піци «Смакі Макі»  

Якщо вас цікавить піца тернопіль, Smaki Maki з радістю пропонує вам спробувати класичні, а також авторські варіанти піци від власних кухарів. Тут ви зможете побачити все розмаїття цієї страви:
  1. Сирні.
  2. Вегетаріанські.
  3. М'ясні.
  4. Класичні.
Таким чином, тут дійсно є з чого вибрати, і потрібно сказати, що «Смакі Макі»  регулярно доповнює рецептуру за допомогою цікавих варіантів. Наприклад, кухарі нерідко придумують якийсь оригінальний авторський соус, але, крім цього, також є і вельми винахідливі варіанти.
Віртуозна піца від «Смакі Макі» в Тернополі

Багато хто знає про піцу «Чотири сиру», але тут ви також зможете спробувати і вельми ситну і апетитну піцу «Чотири м'яса». Погодьтеся, досить класний варіант, якщо хочеться теплої і приємної м'ясної страви, яке буквально тане в роті і повідомляє вашим смаковим рецепторам різноманітні відтінки м'ясного колориту.

Умови доставки

На території Тернополя доставка виконується за 29 хвилин, і вам буде потрібно очікувати не більше години, якщо ви хочете покуштувати піци в одному з довколишніх селищ. При цьому сума замовлення від 200 гривень (до речі кажучи, на цю суму ви зможете отримати дійсно багато піци) дозволяє вам користуватися безкоштовною доставкою.

Додаткові особливості піци від Smaki Maki

Як сказано раніше, рецепти регулярно оновлюються і доповнюються, і тут ви зможете спробувати як класичні італійські смаки, так і будь-які авторські винаходи. Більш того «Смакі Макі»  пропонує такі рішення, які дозволяють дійсно вдосталь насолодитися цією стравою. Наприклад, деякі готують так, що не хочеться доїдати корочку, але в «Смакі Макі»  пропонують вам зробити сирні бортики або навіть, уявіть собі, додати в корочку піци апетитні сосиски. Погодьтеся, так скоринки доїдять все, і ви отримаєте додаткове задоволення. Залишилося тільки відправитися на сайт «Смакі Макі»  і детальніше вивчити каталог піци.
Теги:тернопіль, піца, Смакі Макі

Комментарии (0)
Войдите, чтобы оставить комментарий.