В чому секрет феноменальної популярності iPhone?

14.12.2022 в 10:51 2898 0
В чому секрет феноменальної популярності iPhone?
Ілюстрація / Світлина: з відритих джерел
В статті розглянемо основні моделі чохлів для Айфон 13 їх особливості, основні переваги та недоліки.

Феноменальна популярність продукції марки Apple полягає в філософії самої компанії. Вона розробляє продукт, який випереджає час, та максимально дбайливо ставиться до кінцевого споживача. Також величезна увага приділяється кожній деталі, щоб кінцевий результат був ідеальним.

Якщо говорити про актуальні новинки, то варто детально розглянути чохли на Айфон 13. Взагалі чохол являється саме тим аксесуаром, продаж якого перевершує у кількісному еквіваленті всі інші атрибути для зручного користування гаджетами. Виготовляються вони в різних варіантах, про кожен з яких детально йтиме мова далі у статті.

Різновиди

Класичними та найбільш популярними є три основні види:

  • з натуральної шкіри;
  • з силікону;
  • з пластику.

Розпочнемо, мабуть, зі шкіряних моделей. Вони прекрасно виглядають у тандемі з телефоном, кожний отвір ідеально підігнаний. Кнопки натискаються легко та зручно. В процесі користування він виглядає охайно, відбитки пальців чи інші забруднення не дуже помітні.

чохли на Айфон 13

Проте потрібно мати на увазі, що йому не можна контактувати зі спиртовими антисептиками чи іншими засобами, у складі яких є спирт. Від дії подібних речовин на чохлі можуть з’явитися плями, які видалити неможливо.

Наступним варіантом є силіконові моделі. Вони виглядають дуже сучасно та стильно, легко одягаються та знімаються, щільно тримаються на смартфоні та можуть бути виконані у будь-якому кольорі. Досить часто подібні чохли мають красиві принти на різну тематику. З внутрішньої сторони вони містять дуже м’яку підкладку, яка захищає від тертя чи інших пошкоджень.

Разом із тим із негативних аспектів варто відзначити, що вироби з силікону потрібно постійно витирати від слідів пальців чи пилу. Та незважаючи на це, чохли дійсно достойні та симпатичні.

Сумнівний пластик

Третій різновид виконаний із пластику, а бампери — із більш гнучкого матеріалу. Такий чохол є прозорим та чудово підкреслює витончений дизайн Айфону 13. Проте в процесі користування можна зіткнутись із певними незручностями під час одягання-знімання чохла, оскільки він у своїй конструкції досить негнучкий. Трапляються ситуації, що такі моделі просто ламаються в руках користувачів.

Якщо говорити про те, де краще купувати подібні аксесуари, то є декілька можливих варіантів. Перший — це фірмові магазини, де вам запропонують оригінальні аксесуари, розроблені спеціально під вашу модель телефону. Другий варіант — замовити з іноземного сайту, як то Аліекспрес тощо, в такому випадку коштують вони в рази дешевше ніж оригінальні товари. Третій варіант — придбати у будь-якого продавця на ринку чи в іншому місці, проте якість подібних товарів може бути під великим сумнівом.

Теги:iphone, айфон, apple, чохли

Комментарии (0)
Войдите, чтобы оставить комментарий.