Технагляд за будівництвом: основні етапи та особливості послуги

14.04.2019 в 23:48 3269 0
Технагляд за будівництвом: основні етапи та особливості послуги
Співробітники компанії Профітех перевіряють виконання підрядником умов зберігання залучених при виконанні робіт матеріалів та обладнання.
Виконання масштабних будівельних проектів вимагає залучення декількох підрядників. Часто виникають ситуації, коли забудовник наймає будівельну підрядну компанію для виконання певного етапу робіт. Проте, не завжди підрядники виконують свої зобов’язання на совість. На виконання робіт забудовник завжди виділяє певну кількість коштів, котрі направляються на закупівлю матеріалів, та оплату праці робітників. Проте, бувають ситуації, коли підрядники порушують умови договору з метою присвоєння частини коштів забудовника.

В таких ситуаціях можливе, як повне зупинення робіт, так і неякісне виконання наданих підряднику завдань. Від професійної організації технагляд за будівництвом та послуги з охорони праці допоможуть забудовнику захистити свої інтереси від шахрайських дії підрядників, та просто недобросовісного ставлення до виконання робіт.

Що таке технагляд за будівництвом?

Комплексна послуга може надаватися одним або декількома представниками організації, що здійснює обслуговування клієнтів у сфері охорони праці. Кількість залучених співробітників залежить від масштабів будівельного проекту, а також кількості залучених до виконання робіт підрядних компаній.
 

В рамках послуги співробітники Профітех виконують:
  • Перевірка кошторисів підрядника вважається головним етапом контролю. Співробітники компанії-спостерігача перевіряють всі витрати підрядника на закупівлю матеріалів, а також залучення інших компаній до виконання робіт. Кожен підрядник в процесі виконання робіт складає акти, в яких фіксуються всі надані забудовнику послуги. Співробітники компанії, що надає послуги нагляду, пересвідчуються, що акти підрядника відповідають виконаним роботам по факту.
  • Спостереження за дотриманням проектної документації, що була надана забудовником.
  • Перевірка відповідності виконаних робіт вимогам законодавства України.
Співробітники компанії Профітех перевіряють виконання підрядником умов зберігання залучених при виконанні робіт матеріалів та обладнання.

Переваги компанії Профітех

Використання послуг організації з охорони праці та технагляду відрізняється такими перевагами:
  • Забудовник отримує можливість об’єктивно оцінити якість послуг підрядника.
  • Замовник має можливість захистити себе від шахрайських дій зі сторони підрядника.
  • Компанія пропонує доступні ціни на послуги. 
Теги:збудівництво, послуги, технагляд, основні етапи

Комментарии (0)
Войдите, чтобы оставить комментарий.