Тандем-стрибок з парашутом – незабутні емоції на все життя

05.11.2021 в 12:21 424 0
Тандем-стрибок з парашутом – незабутні емоції на все життя
Тандем-стрибки – чудовий варіант для новачків, які жодного разу не стрибали.
Стрибок із парашутом – це таємне бажання багатьох людей, яке можна здійснити вже сьогодні. До того ж, необов'язково робити це вперше одному, можна стрибнути в тандемі з досвідченим інструктором. Такий активний відпочинок вінниця буде безпечним, цікавим та точно залишиться у вашій пам'яті на все життя. Можна подарувати сертифікат близькій людині на День народження чи на інше свято, головне щоб вона не важила більше 100 кг й була старше 16 років.

Чому саме стрибок у тандемі?

Тому, хто стрибає в тандемі, відводиться дуже важлива роль – людина повинна насолоджуватися вільним падінням. Все інше зробить інструктор:
  • фахівець керуватиме польотом;
  • буде розкривати купол;
  • буде відповідати за безпечне приземлення.
Такий активний відпочинок точно принесе масу емоцій, крім того, ви попередньо пройдете короткий 30-ти хвилинний інструктаж. Все пройде як слід, якщо відповідально вибирати інструкторів та компанію, яка організовує стрибки.

Як усе відбувається?

  1. Здійснюється інструктаж з техніки безпеки.
  2. Видається форма.
  3. Проходить припасування спорядження.
  4. Ви вирушаєте до транспорту і чекаєте на стрибок.
Особливість тандем-стрибка полягає у застосуванні одного парашутного пристрою для двох людей. Для бажаючих зробити вражаючі тандем стрибки з парашутом вінниця, пропонується така можливість на висоті три тисячі метрів: починається все зі вільного падіння на швидкості двісті кілометрів на годину, після, на висоті півтори тисячі метрів – продовження польоту під куполом, що розкрився.
Тандем-стрибок з парашутом – незабутні емоції на все життя

Переваги тандем-стрибка

Тандем-стрибки – чудовий варіант для новачків, які жодного разу не стрибали. Це чудовий початок, адже:
  • все проходить під керівництвом досвідченого інструктора (від початку до приземлення);
  • вам усе покажуть, розкажуть, підготують до стрибка;
  • вам не потрібно стежити за тим, коли розкривати парашут – все зробить інструктор.
Барвисті, незабутні враження та відчуття, що перехоплюють дихання – те, чого люди хочуть і вони це отримають. На вас чекає почуття вільного ширяння над землею, момент розкриття величезного купола, який утримує та спокійно опускає тандем новачка та інструктора. Процес приземлення, дуже рівний і спокійний, відбувається у спеціально відведеному місці. Можна протягом усього часу робити зйомку того, що відбувається за допомогою відеокамери, щоб після, в домашній обстановці, переглядати відео свого польоту і знову переживати яскраві, хвилюючі, незабутні емоції.
Теги:парашут, стрибок, тандем

Комментарии (0)
Войдите, чтобы оставить комментарий.