Світова популярність ізраїльської професійної косметики Holy Land

12.05.2023 в 12:06 906 5.0 0
Світова популярність ізраїльської професійної косметики Holy Land
Ілюстрація / Світлина: з відритих джерел
Косметологічна продукція Holy Land створена з урахуванням органічних компонентів. Вона проходить безліч випробувань та контроль якості.

У 1984 році в Ізраїлі розпочав своє існування бренд професійної косметики Holy Land. Його засновником став хімік Цві Декель, який зумів зробити марку HL однією з найвідоміших і найпопулярніших у світі.

Асортимент бренду Holy Land складається з професійних препаратів, що використовуються в салонній косметології, а також засобів для повсякденного догляду та вирішення багатьох дерматологічних проблем у домашніх умовах.

косметика Holy LandКомпанія HL задовольняє косметологічні потреби людей будь-якого віку та всіх типів шкіри. За допомогою спеціальної косметики Holy Land можна вирішити низку проблем:

  • профілактика в’янення шкіри;
  • корекція вікових змін;
  • лікування акне;
  • освітлення пігментації.

Косметологічна продукція HL створена з урахуванням органічних компонентів. Вона проходить безліч випробувань та контроль якості, що гарантує відмінні результати та ефективність кожного препарату.

У магазині Лазерхауз Косметикс є оригінальна продукція ізраїльського бренду Holy Land. Грамотний підхід до вибору необхідного препарату допоможуть зробити професійні косметологи.

Високоефективні засоби для підтримки здоров’я та краси шкіри від бренду HL

За допомогою постійних науково-дослідних розробок у сфері вивчення особливостей шкіри та естетичної медицини Holy Land вдається регулярно поповнювати асортимент продукції високоефективними засобами. Завдяки цьому клієнти вирішують безліч проблем, не вдаючись до послуг пластичної хірургії.

Для наймолодших покупців компанія HL пропонує лінію Youthful, що включає засоби догляду за проблемною та себорейною шкірою. Вони містять такі натуральні компоненти як ментол, камфору, саліцилову кислоту, здатні глибоко очистити пори, загоювати рани, усувати запальні процеси шкіри.

косметика Holy Land

Зріліша аудиторія також має чудовий вибір:

  • Age Control;
  • Q10;
  • Bio Repair;
  • Kukui;
  • Fusion.

Уся продукція гіпоалергенна, має натуральний висококонцентрований склад, тому чудово підходить для частого та безпечного застосування. Якщо виникає необхідність у лікуванні акне, а також запобігання появі куперозу, можна придбати засоби з лінії Double Action, Azulen, A-Nox.

Компанія Holy Land представляє серію препаратів для догляду за тілом Mytholigic, а також сонцезахисні засоби Sunbrella. Косметична продукція HL допомагає зберегти красу та здоров’я шкіри та запобігає появі безлічі естетичних недоліків. У складі косметичних препаратів HL немає інгредієнтів тваринного походження, тому вони стали безперечним вибором для веганів. Компанія піклується про здоров’я та благополуччя не тільки своїх клієнтів, а й довкілля.

Теги:косметика, ізраїльська косметика, професійна косметика, Holy Land

Комментарии (0)
Войдите, чтобы оставить комментарий.