Що потрібно знати про рюкзаки MARK RYDEN

14.04.2023 в 19:21 1314 5.0 0
Що потрібно знати про рюкзаки MARK RYDEN
© MARK RYDEN
MARK RYDEN пропонує рюкзаки на всі випадки життя, та використовує відбірні тканини на основі поліестеру, поліаміду та інших синтетичних волокон.

Якщо ви шукаєте зручні, надійні та стильні аксесуари, варто звернути увагу на рюкзаки Mark Ryden. Вони створені спеціально для людей, які ведуть активний спосіб життя у великому місті. Розглянемо докладніше їхні переваги.

Якісні матеріали

рюкзак MARK RYDENКомпанія Mark Ryden використовує відбірні тканини на основі поліестеру, поліаміду, поліуретану та інших синтетичних волокон. Вони легко очищуються від бруду та пилу, довго зберігають естетичний вигляд, швидко сохнуть і не перетираються з часом. Такі тканини утворюють бар’єр для вологи, але вільно пропускають повітря. Це дає можливість отримати ідеальний мікроклімат для ваших речей усередині, не допускаючи утворення сторонніх запахів.

Рюкзаки для міста Mark Ryden комплектуються блискавками, ґудзиками, застібками та іншими аксесуарами преміальної якості. Вони витримують великі фізичні навантаження, тому вам не доведеться стикатися з проблемами під час повсякденних поїздок і подорожей.

Зручне компонування

Рюкзак Mark Ryden розділений на кілька внутрішніх відділень. Він обов’язково має спеціальну кишеню для гаджетів — компактного ноутбука чи планшета. М’яка підкладка надійно захищає електроніку від механічних пошкоджень.

Міські сумки цього бренду також мають окреме відділення для портативної батареї — Power Bank. У ньому передбачено прохідний USB-рознім, що дає змогу заряджати смартфон, розумний годинник або інший гаджет на ходу.

рюкзак MARK RYDEN

Багато рюкзаків Mark Ryden мають додаткові способи захисту:

  • підсилені шви, які витримують великі навантаження під час активного руху;
  • гідрофобне просочення тканини для захисту від зливи;
  • подвійні блискавки для запобігання крадіжкам;
  • кодові замки.

Широкий асортимент

Компанія пропонує сумки й рюкзаки на всі випадки життя. Компактні моделі місткістю 15-20 л ідеально підійдуть для повсякденного використання. Їх зручно носити в метро — ви можете знімати такі аксесуари з плечей одним рухом.

Рюкзаки середньої місткості (20-30 л) — універсальний варіант для людей, що ведуть активний спосіб життя. З ними можна ходити як на роботу, так і в короткі подорожі: наприклад, вивчати цікаві вам незнайомі частини міста.

Великі рюкзаки місткістю від 40 л — ідеальний варіант для мандрівників і спортсменів. У них можна покласти все необхідне для кількаденної подорожі. У таких сумках передбачено спеціальні відділення для змінного одягу та взуття.

Теги:Mark Ryden, рюкзаки

Комментарии (0)
Войдите, чтобы оставить комментарий.