Розкішні сапфіри: VIPGOLD розповідає про особливості каменів

01.02.2022 в 16:39 432 0
Розкішні сапфіри: VIPGOLD розповідає про особливості каменів
Ілюстрація / Світлина з відкритих джерел
Прикраси із сапфірами популярні. Найчастіше ювеліри використовують цей камінь в прикрасах із жовтого, рожевого та білого золота, платини та срібла.

Сапфіри вважаються одними з найбільш цінних та розкішних дорогоцінних каменів, що поступаються лише діамантам. Ми звикли вважати сапфірами камені виключно синього кольору, хоча насправді вони здатні вразити різноманіттям своїх відтінків.

На сайті VIPGOLD ви зможете продати каблучку з діамантом (Київ) або іншим дорогоцінним каменем максимально вигідно та швидко! Кожному клієнту пропонуємо безкоштовну оцінку виробу.

Унікальні камені

За хімічним складом — це твердий корунд, тобто оксид алюмінію. В прикрасах найчастіше застосовуються камені всіх тонів та відтінків синього кольору, як найбільш характерного та затребуваного.

Хочете здати золото в ломбард? Тоді краще скористайтеся послугами VIPGOLD та отримайте попередньо безкоштовну оцінку своїх коштовностей.

Сині камені мають свої характеристики, за якими їх відбирають для виготовлення прикрас різного рівня вартості. Насамперед — це колір каменю, чистота та вага. Також враховують вид огранювання каменю і якість його виконання. Важливою характеристикою є походження каменю.

Прикраси із сапфірами дуже популярні. Їх можна носити людям будь-якого віку. Найчастіше ювеліри використовують цей камінь в прикрасах із жовтого, рожевого та білого золота, платини та срібла. Дуже популярні золоті каблучки, сережки, кулони, брошки. Рідше носять браслети, хрестики, кольє, оскільки сині камені не з дешевих. Часто сапфіри супроводжують в прикрасах інші камені. Найкраще вони поєднуються із зеленим і червоним камінням. Не підходять для поєднання із сапфіром чорне, жовте та оранжеве каміння.

Синій колір каменю настільки яскравий, що жовте і біле золото зовсім не здатне затьмарити його. Тому прикраси із золота із сапфіром можна носити при денному та штучному освітленні. Влітку чудово виглядають прикраси із золота будь-якого кольору. Взимку більш виграшні прикраси із сапфірами із білого золота.

У золотих прикрас із сапфірами також є відмінності, від яких залежить ціна прикрас:

  • колір золота, що у прикрасі;
  • проба;
  • вага прикраси.

Як носити прикраси із сапфіром

ювелірні прикраси із сапфірами

Не найсуворіші правила допоможуть визначитися, із чим носити золоті прикраси із сапфірами. Все залежить від величини каменю та інших камінців, супутніх йому в прикрасі. Якщо великий синій камінь у кільці, підвісці чи сережках супроводжують діаманти, то, безумовно, це прикраса для урочистих випадків, вечірніх виходів у ресторан чи театр.

Прикраси із золота будь-якого кольору з маленькими сапфірами можна носити з будь-чим і куди завгодно. Вони терплять навіть сарафани, сукні з шифону, джинси та светри. І, звісно, вони стануть чудовою окрасою ділового костюма.

Золоті прикраси з сапфірами підходять жінкам з будь-яким кольором волосся та відтінком шкіри, потрібно лише виявити почуття міри, вибираючи прикрасу з каменем кращої для себе величини. Вважається, що прикраси з великим синім камінням підходять жінкам старшого віку, тоді як молодих прикрасять сапфіри зовсім невеликих розмірів.

Сапфіри можуть носити чоловіки. Їм краще вибирати золоті прикраси з великими каменями чорного та темно-синього кольору. Це — запонки, перстні, шпильки для краватки із білого або жовтого золота.

Теги:сапфіри, ювелірні прикраси, прикраси

Комментарии (0)
Войдите, чтобы оставить комментарий.