Психологічна підтримка у Харкові: де надають, кому можна звертатися?

16.10.2023 в 18:22 611 5.0 0
Психологічна підтримка у Харкові: де надають, кому можна звертатися?
Ілюстрація / Світлина: з відритих джерел
Що це таке, де шукати фахівця в Харкові чи іншому регіоні України, та кому це може бути корисним? Читайте подробиці у матеріалі.

Що довше триває в Україні війна, то більше її мешканців відчувають потребу в послугах психолога чи психотерапевта, який допоможе пережити стресовий стан. Якщо потрібен хороший психолог Харків — місто, де знайти такого фахівця цілком можливо. Однак чимало людей навіть у такому мегаполісі залишаються без необхідної психологічної підтримки, тільки тому, що не знають, куди звернутися або ж не наважуються на особисту зустріч із психотерапевтом. У провінції ситуація ще складніша. Однак розв'язання проблеми є — це онлайн консультації з психотерапевтом. Що це таке, де шукати фахівця в Харкові чи іншому регіоні України, та кому це може бути корисним?

Де знайти  фахівця у Харкові?

онлайн психолог

Сьогодні існують інтернет-сервіси, де можна пройти психологічну консультацію дистанційно в онлайн-режимі. Це означає, що де б ви не знаходилися — в Харкові, передмісті мегаполіса чи в маленькому селі — консультація психолога для вас є доступною в будь-який час. Головне — мати інтернет-зв'язок та девайс, через який можна встановити відеозв'язок (ноутбук, смартфон, планшет).

Такі консультації за якістю надання психологічних послуг практично нічим не відрізняються від очних. Але мають декілька важливих переваг:

  • психологічну допомогу можуть отримувати мешканці будь-якого населеного пункту;
  • проходити консультацію можна прямо з дому, офісу чи будь-якого зручного для себе місця, не потрібно їхати до терапевта особисто;
  • для багатьох людей онлайн-формат спілкування є більш комфортним, ніж особистісний контакт.

Платформа pleso — це онлайн-ресурс, через який надають консультації більш як 100 найкращих психологів України (на сервісі діє жорсткий відбір фахівців). З яким психотерапевтом працювати, в який час відбуватиметься сеанс — користувач сайту вибирає самостійно.

Кому можуть стати корисними онлайн консультації?

Послугою може скористатися кожен українець, незалежно від своєї локації чи причини, що привела до психолога. Існують вузькоспеціалізовані фахівці, які допомагають у розв'язанні різних психологічних проблем. Неважливо, що розхитало ваше ментальне здоров’я: війна, сімейні проблеми, конфлікт на роботі, непорозуміння з дітьми чи щось інше — психотерапевти допоможуть вам відновити рівновагу.

Більше інформації про сервіс, а також детальну інструкцію, як скористатися послугами психотерапевтів, ви знайдете на сайті порталу pleso.

Теги:психолог, Харків, психологічна підтримка, онлайн психолог

Комментарии (0)
Войдите, чтобы оставить комментарий.