Популярні символи та герої для патріотичних футболок

22.03.2024 в 17:18 536 0
Популярні символи та герої для патріотичних футболок
Ілюстрація
Кожен свідомий українець та українка із задоволенням отримає у подарунок футболки з уже відомими патріотичними символами та героями.

Багаторічний тренд не лише в України, а й далеко за її межами — різноманітний одяг, а зокрема футболки з українською символікою. Усвідомлення та зростання любові до рідної землі та почуття патріотизму знаходить вираження у модних тенденціях і колекціях. Ще зовсім нещодавно українська символіка в одязі була прерогативою Дня конституції, Дня незалежності чи інших загальнодержавних свят. Прикрашали себе таким одягом до відвідування церкви, реєстрації шлюбу чи інших визначних подій. Сьогодні свою національну самосвідомість українці прагнуть демонструвати усім і кожного дня.

Історичні теми та події, які зазвичай втілюються в українській символіці на футболках

Саме завдяки одягу, який дозволяє відразу ідентифікувати особистість, її погляди та настрої, важливо візуально висловлювати свої патріотичні почуття. Українською символікою може бути прикрашений будь-який одяг — сукня, блузка, аксесуари, сорочка, спідниця.

Проте загальновідомо, що найулюбленіша та найкомфортніша частина жіночого та чоловічого гардероба, що ідеально підходить для різних випадків життя — це футболка. Саме українські футболки розповідають світові про найвидатніші події життя держави, зокрема:

  • День незалежності;
  • День захисників та захисниць України;
  • Свято Соборності;
  • День народження Т.Шевченка.

На жаль зараз з’явилася велика кількість подій, пов’язаних з війною, яку розв’язала росія проти України. Тому перелік принтів значно поповнився патріотичними гаслами, що реагують на них — «Русский военный корабль, иди н…», «Доброго вечора, ми з України»,«Херсон. З поверненням 11.11.2022», «Харків — місто Героїв».

Історичні та культурні образи, популярні на патріотичному одязі

Патріотичні футболки з українською символікою саме зараз є актуальними та популярними. Вони дають змогу поєднати  унікальний стиль, до якого всі прагнуть, та практичність. Футболки з патріотичною символікою — це незмінний тренд дитячого одягу, гардеробу молоді, людей старшого покоління. Серед найбільш популярних історичних та культурних образів, що наносять на патріотичний одяг, портрети на написи, серед яких:

  1. Степан Бандера.
  2. Тарас Шевченко.
  3. Залізний генерал Залужний.
  4. Січові козаки.
  5. Зеленський патріот.
  6. Батько Бандера, Україна мати.

Одяг с такими принтами гармонійно доповнить будь-який лук та допоможе власнику висловити свою громадянську та патріотичну позицію.

Специфічні національні символи та написи, які особливо популярні на футболках

Окрім одягу з історичними та культурними образами, історичними подіями футболки  для патріотів можуть бути принтовані специфічною національною символікою, яку найбільш часто купують чи замовляють покупці. Серед них — різноманітні орнаменти, карта України, на якій позначені Крим та Донбас, прапор, зображення українських захисників.

Різноманітні й неповторні зображення герба держави, який виконаний у різноманітних стилях та кольорах, написи «Слава Україні», патріотичні футболки чоловічі «Українське сонце» — це далеко не повний перелік креативних малюнків та написів. До нього варто включити також написи національної самоідентифікації, такі як різноформатні написи «Гордий бути українцем», «Я люблю Україну», «Я українець/українка», «Народжений/народжена бути вільним/вільною».

Національна специфіка, відтворена також у написах з українськими гуморесками, крилатими give, зверненнями, цікавими фразами, цитатами з популярних віршів та пісень.

ТОП символів та героїв, що широко використовуються  на патріотичних футболках

Популярність футболок з патріотичними символами та написами, героями, та тими, що нагадують про значущі історичні та культурні події української держави, постійно зростає. Такий одяг із задоволенням носять не тільки українці, а й люди з різних країн світу. До переліку футболок з патріотичною символікою, що користуються найбільшим попитом, можна внести одяг:

  • Слава ЗСУ;
  • Тризуб міста-герої;
  • Пес Патрон;
  • Військовий котик;
  • Червона калина;
  • Байрактар — пастух баранячих отар;
  • Подобається, як воно горить.

Кожен свідомий українець та українка із задоволенням отримає у подарунок футболки з уже відомими патріотичними символами та героями. Але креативна думка і творча фантазія народу кожного дня створює все нові теми для принтів, які стають бажаними та популярними.

Теги:патріотичні футболки, футболки

Комментарии (0)
Войдите, чтобы оставить комментарий.