Освіжайте свій простір з ефективним вентилятором підлогового типу

04.07.2023 в 14:49 1347 5.0 0
Освіжайте свій простір з ефективним вентилятором підлогового типу
Ілюстрація / Світлина: з відритих джерел
Вентилятори — механічні пристрої, які забезпечують циркуляцію повітря. У продажу можна побачити безліч моделей, що відрізняються за параметрами.

Влітку перебувати у приміщенні досить комфортно доти, доки температура не перевищує 25–27 °C. Однак глобальне потепління дається взнаки: у приватних будинках і квартирах українців уже із середини червня термометр може показати 28, 30 і більше градусів. Займатися будь-якими справами та спати в таких умовах важко.

Оптимальний спосіб створення приємного мікроклімату — встановлення кондиціонера. Однак є і доступніше рішення — можна купити вентилятор кімнатний. Великий вибір кліматичної техніки в широкому ціновому діапазоні представлено в інтернет-магазині Aqua Life.

вентилятор

Як вибрати вентилятор

Вентилятори — це механічні пристрої, які забезпечують циркуляцію повітря. У продажу можна побачити безліч моделей, що відрізняються за такими параметрами:

  • призначення (для використання в побуті та на промислових об’єктах);
  • конструкція та робочий механізм.

За конструкцією вентилятор кімнатний може бути осьовим, радіальним або безлопатевим. Перший варіант — найпоширеніший: це прилади з крильчаткою, яка й забезпечує циркуляцію повітряних мас після запуску двигуна. Сучасні осьові моделі вирізняються підвищеною функціональністю: у них передбачено кілька режимів і швидкостей роботи, а також є додаткові опції, такі як зволоження повітря та іонізація. Керувати приладом можна дистанційно за допомогою пульта.

Радіальні аналоги — це пристрої з відцентровим механізмом (равликом). Вони випускаються у вигляді колон зі спеціальною решіткою. Одна з переваг таких вентиляторів — досить тиха робота. Найдорожчим варіантом є безлопатеві (прямоточні) моделі із вбудованою турбіною.

Тип установлення

Існують різні способи розміщення вентиляторів — у спеціальних каналах (повітропроводах), на стіні, підлозі, стелі. У житлових приміщеннях найчастіше зустрічаються підлогові й настільні вентилятори. Настільні моделі вирізняються невеликим розміром та потужністю. Як правило, їх використовують для обдування окремих зон.

Вентилятор підлоговий має ширший радіус дії, за його допомогою можна створювати приємний мікроклімат у кімнатах різної площі. Побачити вентилятори всіх типів можна в каталозі Aqua Life.

вентилятор

Технічні характеристики

Серед параметрів, на які варто звернути увагу під час купівлі пристрою, — розміри, потужність (Вт), продуктивність (для кімнати середнього розміру потрібен прилад з потужністю ~ 100 м3/год), додаткові функції.

Необхідну інформацію дивіться в описі до вентилятора й не соромтеся ставити запитання консультантам магазину.

Теги:вентилятор

Комментарии (0)
Войдите, чтобы оставить комментарий.