Незвичайні поєднання в інтер'єрі офісу

24.01.2023 в 20:16 757 4.8 0
Незвичайні поєднання в інтер'єрі офісу
Ілюстрація / Світлина: з відритих джерел
Розповідаємо про незвичні та досить оригінальні ідеї щодо оформлення офісного інтер'єру.

Бажаєте підкреслити унікальність обраного бізнес-напрямку або стратегії? У такому разі вам потрібно спробувати поєднувати, на перший погляд, непоєднувані речі в оформленні офісу. Це підкреслить, наскільки керівництво справляється з будь-якими викликами. Розповімо, яке замовити офісне крісло в Києві та інші предмети меблювання та оздоблення, щоб бути на висоті.

Поверхні

Сміливо поєднуйте фактурні фасади та оздоблення з глянцевими, це додасть «об'єму» приміщенню. Крім того, використовуючи таке чергування можна створити потрібний баланс між усім інтер'єром.

Натуральне з натуральним

Нині можливості дають змогу вибрати все меблювання винятково із натуральних матеріалів, і це не матиме несучасного вигляду. Навпаки, екологічний напрямок стає більш актуальним з кожним сезоном.

Театральний шарм

Втомилися від постійної суворості, роками регламентованої для робочого простору? Модні тенденції прибрали горезвісні рамки, які морально навантажують персонал. Цей прийом уже на озброєнні провідних IT-компаній. Штори з драпіруванням на вікнах, фактурний текстиль в оббивці, хитромудрий інтер'єрний декор, милі диванчики в залах для нарад.

Весь цей комфорт забезпечить гарну атмосферу в офісі, збільшить продуктивність, приверне увагу клієнтів, партнерів або інвесторів.

офісний інтер'єр

Стилістичне поєднання

Серед трендів 2023 року — поєднання різних стильових напрямків. Для деяких навіть придумали окремі назви, наприклад, джапанді — альянс скандинавського та японського. Обережними потрібно бути під час поєднання абсолютно протилежних тематик. У такому разі необхідно підбирати деякі предмети, які підходять обом. Так можна замовити офісне крісло класичного дизайну та використовувати його як баланс, поєднуючи, наприклад, англійський стиль і прованс.

Робота на контрасті

Ефектно робочий простір виглядатиме, якщо використовувати в оздобленні та меблюванні контрастні кольори — чорний/білий, синій/помаранчевий, жовтий/фіолетовий, інші.

Порада: перед тим, як починати оформлення, краще спочатку намалювати ескіз в обраній колірній гамі, поекспериментувати.

Ще один момент, протилежності краще поєднувати плавно, вибрати один тон решті та доповнювати його контрастним у лініях, предметах, окантовці.

Блиск

Як уже говорили, головне в сучасному дизайні — не бути нудним. Лоску й блиску додадуть скло, кришталеві підвіски, сталь, сріблясте напилення, а в деяких місцях навіть самі блиски чи покриття з ефектом світіння.

Прикраси

Забути також варто ті офіси, в яких не прийнято «приносити» особисте життя на роботу. Розміщення сімейних фотографій, особистої дошки досягнень, декоративних виробів або предметів, що характеризують хобі відтепер у моді. Так кожен може мати перед очима мотивацію до роботи, для чого він «гарує».

Теги:офіс, інтер'єр

Комментарии (0)
Войдите, чтобы оставить комментарий.