На який концерт варто піти в Києві? Відповідають експерти TicketsBox

16.03.2020 в 15:14 526 0
На який концерт варто піти в Києві? Відповідають експерти TicketsBox
Іллютрація
До Києва завітає багато відомих світових зірок, тому сезон можна назвати найяскравішим за останні декілька років
Концертний сезон в столиці в розпалі, тому ми вирішили розповісти які концерти чекають столичну публіку влітку та восени. В цей період до Києва завітає багато відомих світових зірок, тому сезон можна назвати найяскравішим за останні декілька років. Квитковий оператор TicketsBox розповів про деякі з них, квитки та детальна інформація про концерти в Києві доступна на сайті. Сервіс дуже зручний — дозволяє за декілька хвилин купити квиток на будь-яку культурну чи спортивну подію країни.

Lenny Kravitz

Lenny Kravitz
По-справжньому довгоочікувана зустріч фанатів легендарного мультиінструменталіста, яку публіка чекала 12 років, відбудеться 13 червня 2020 року в Палаці Спорту. Неперевершений Lenny Kravitz відвідає Київ в рамках свого світового туру HERE TO LOVE - 2020. Ікона рок-н-ролу подарує українським фанатам неймовірне тригодинне шоу світового рівня — це буде справжній енергетичний вибух. Крім відомих та улюблених для багатьох композицій прозвучать нові роботи виконавця. Погодьтесь, таку подію, концерт Lenny Kravitz  в Києві, неможливо пропустити. Запалюй під легендарні хіти разом з TicketsBox, квитки вже на сайті.

Zucchero

Zucchero
В період, коли літо в розпалі, 2 липня довгоочікувану прохолоду подарує італійський поп-король Zucchero. В Жовтневому палаці публіка зможе почути живе виконання композицій, що вже стали класикою. У концертну програму увійдуть давно знайомі пісні артиста, а також нові роботи з випущеного в 2019 році альбому Zucchero. Не пропусти зустріч з живою легендою — купуй квитки на TicketsBox.

Ludovico Einaudi

Ludovico Einaudi
Його називають унікальним явищем світової музичної сцени, автор неперевершених робіт, глибоких емоційно та багатогранних, Ludovico Einaudi. Саме цей виконавець зробив класичну музику близькою та більш зрозумілою для сучасного слухача. Це його саундтреки можна почути у відомих фільмах: «Матуся», «1+1», «Чорний лебідь». Почути наживо музику цього величного композитора-експериментатора мріє кожен, адже вона наділена пристрастю та нестримною енергією. Геній, що увійшов в історію світової класичної музики, Людовіко Ейнауді в Києві виступить 22 вересня в Палаці «Україна».

David Garrett

David Garrett
В рамках свого світового концертного туру кращий скрипаль сучасності презентує українській публіці свою нову концертну програму UNLIMITED LIVE. Концертний тур присвячено виходу нового альбому виконавця — Unlimited - Greatest Hits, у яку увійшли кращі хіти музиканта. Разом з тим цього року Девід Гарретт  святкує 10-річчя роботи у його творчому жанрі classical crossover. Творчість справжньої міжнародної зірки стирає кордони, наповнюю чи серця слухачів незабутніми емоціями. Концерт David Garrett  в Києві та його команду обіцяє бути феєричним шоу — глядачів очікує не тільки якісна музика. Але й кінематограф, що занурить їх в захопливі прогулянки футуристичним мегаполісом, синім морем, Місяцем…

Також на столичну публіку цього року очікує концерт Стінга в Києві та інших крутих виконавців. Слідкуй за афішею та купуй квитки на TicketsBox.
Теги:Київ, Концерти

Комментарии (0)
Войдите, чтобы оставить комментарий.