Мезотерапія волосся: що треба знати?

17.10.2019 в 20:53 462 0
Мезотерапія волосся: що треба знати?
Завдяки тому, що при мезотерапії активні речовини контактують з волосяними фолікулами, а також шкірою на голові, результат можна отримати відмінний.
Для більшості дівчат в даний час волосся - це їх візитна картка. І в разі якщо їх вигляд погіршується, то це може стати причиною розладу. Але для того щоб повернути їм колишню привабливість, можна скористатися такою унікальною процедурою, як мезотерапія. Таку послугу надають у студії краси DIAS.

Основні переваги мезотерапії

Суть даної процедури у використанні спеціальних препаратів, які впливають на структуру волосся. Раніше уколи для росту волосся застосовувалися для того, щоб відновити привабливість обличчя. Тепер же її використовують і для відновлення волосся.

Серед плюсів, якими володіє мезотерапія волосся, можна виділити:
  • Користь і ефективність. Завдяки тому, що активні речовини контактують з волосяними фолікулами, а також шкірою на голові, результат можна отримати відмінний.
  • Простота процедури. Від пацієнта не потрібно ніяких дій. Все тому, що всі заходи проводять фахівці.
  • Швидкий результат. Для того щоб побачити результат, буде потрібно близько місяця. На те, щоб отриманий результат повністю закріпився, потрібно близько півроку.
  • Тривалий ефект. Якщо процедуру виконують фахівці, то і ефект буде зберігатися протягом 12-18 місяців. До речі, застосування інших засобів не дозволяє отримати такий ефект.

В яких випадках може знадобитися мезотерапія?

Потреба в даній процедурі виникає в таких випадках:
  • Певні захворювання шкірного покриву голови.
  • Наявність лупи. Якщо пройти певний курс лікування, то можна практично повністю позбутися від лупи.
  • Повільний ріст волосся. Завдяки тому, що вони впливають безпосередньо на волосяні фолікули, активізується рост всього волосся.

Основні види мезотерапії

Сьогодні в студії краси DIAS проводять два види мезотерапії:
  • Мануальний вид. В цьому випадку всі дії виконуються вручну за допомогою шприца. Ефективність даного заходу підвищується, оскільки все робить досвідчений фахівець.
  • Апаратний вид. У цьому випадку застосовуються спеціально сконструйовані апарати, за допомогою яких забезпечується максимальний ефект.
Щоб отримати максимум rjhbcns від мезотерапії, слід довіряти тільки фахівцям. Це дозволить отримати швидкий і довготривалий результат.
Теги:студія краси DIAS, мезотерапія волосся

Комментарии (0)
Войдите, чтобы оставить комментарий.