Матеріали для ламінування вій

20.03.2023 в 17:56 545 5.0 0
Матеріали для ламінування вій
Ілюстрація / Світлина: з відритих джерел
Така косметологічна послуга як ламінування вій має багато тонкощів, що впливає на підбір робочих інструментів та матеріалів.

Ламінування вій — це процедура їх живлення корисними речовинами, по завершенні якої волоски виглядають набагато кращими та доглянутими. Для того, щоб створити собі таку красу, досить лише звернутись в професійний салон краси та замовити цю популярну послугу. Процедура повинна проводитись майстром у цій справі. Щоб усе було зроблено дійсно якісно, мають бути обрані правильні інструменти та матеріали.

Для того, щоб ламінувати вії використовується багато одноразових матеріалів. Найнеобхіднішими елементами є склади для процедури, речовина для склеювання волосинок, валики для ламінування вій, маленькі гребінці, тканинні маски під очі, барвники та ін.

Обираємо валики для ламінування за розміром

Актуальна косметологічна послуга має багато тонкощів, що впливає на підбір робочих інструментів та матеріалів. Стосовно валиків, основною функцією яких є надання віям бажаний завиток, є досить багато інформації. Треба вміти підбирати так звані “війкові бігуді” для кожного клієнта окремо. Звичайно в асортименті у майстра мають бути всі різновиди валиків, щоб бути готовим до різних клієнтських випадків.

валик для ламінування вій

Перш за все бігуді розрізняються за розміром:

  • S — такий розмір ідеально підходить для коротеньких вій (волоски вигинаються, починаючи від коренів, і так створюється завиток; валики допомагають сформувати вигин навіть з пошкодженими віями);
  • L — використовується для ламінування натуральних довгих вій, які вже мають свій завиток (вдається підкреслити природну вроду);
  • M — розрахований на вії, які мають середню довжину.

Виробники передбачили й бажання найвибагливіших клієнтів, тому були створені додаткові валики: розмірами М1 та М2. Перший забезпечує плавний завиток. Другий — максимальну завивку.

Важливість правильного підбору валиків

Вибрати відповідний розмір бігуді не складно. Та все ж деякі не досить досвідчені спеціалісти можуть іноді помилятись. Якщо взяти в роботу валик S, а у клієнтки свої вії досить довгі, то в результаті вийде неприродний завиток, що виглядає негарно. Таку роботу скоріш за все прийдеться виправляти. Тому треба досить ретельно вибирати відповідний валик.

ламінування вій

Є й інші нюанси щодо валиків. Їх поверхня має бути гладенькою. Завдяки цьому можна підбирати більш вдалий кут завитка. Буде перевагою, якщо колір накладки буде білий, щоб волоски було добре розглянути. Існує ще багато нюансів ламінування вій. Тому краще звернутися до професіоналів у цій справі, щоб отримати результат, яким ви будете задоволені на всі сто відсотків.

Теги:валик для ламінування, ламінування вій

Комментарии (0)
Войдите, чтобы оставить комментарий.