Конструкція маски для пасічника

30.12.2020 в 13:33 651 0
Конструкція маски для пасічника
Ілюстрація / Світлина з відкритих джерел
Кожному бджоляру надається можливість вибору будь-якої захисного одягу для виконання робіт з комахами.
Робота з комахами на увазі під собою обов'язкове використання захисних засобів. Захист у вигляді спеціального костюма або будь-захисного одягу з маскою є обов'язковим атрибутом для кожного бджоляра. Як і інші елементи гардероба, робоча форма повинна відповідати максимальному ступені безпеки, високій якості і зручності. На сьогоднішній день Бджільницька продукція, в тому числі і захисні костюми, представлені в широкому асортименті в магазині «Ваша Пасіка».

Особливості

Для костюма бджоляра характерно значну перевагу, яке визначається можливістю вибору відповідної індивідуальної комплектації відповідно до будь-яким смаком. Складовими захисних нарядів виступають куртки, рукавички, маски, комбінезони.

Захисний костюм має масу таких особливостей:
  • міцність і захист від злих комах;
  • наявність водовідштовхувальних властивостей, що є гідністю в дощову погоду;
  • захисний одяг має дихаючими якостями за рахунок наявності нижнього шару з тканини;
  • для захисних костюмів характерна висока безпека. Це дуже важливий момент, якщо вогненна іскра падає на тканину, що часто буває при використанні пасічником димаря.

Кожному бджоляру надається можливість вибору будь-якої захисного одягу для виконання робіт з комахами. Обов'язковими атрибутами є спеціальні маски і рукавички.

Вибір комплектації захисного одягу визначається виключно бджолярем. Нами буде представлена ​​лише стандартна комплектація робочого одягу і її складові.

Маска для обличчя — з класичною лицьовій сіткою напевно знайомі багато. Для її пошиття використовують квітчастий ситець, де в кругову виріб обшивають при використанні чорної сітки. За зовнішніми характеристиками маска для пасічника на обличчя має схожістю з вуаллю. Використання зеленої або білої сітки не дає можливість чітко бачити робочий процес, тому використовується виключно чорна сітка.
маска для пасічника
Також в якості захисту для особи можна використовувати вуаль з наявністю більших осередків. Також можливо розглядати до придбання захист у вигляді лицьової сітки і металевої, виконаної в круглому або квадратному виконанні. Популярними є сітки з відсутнім верхом, які кріпляться на шапку.

Комбінезони для бджолярів в основному виконані в цільних варіаціях з наявністю застібок-блискавок в передній частині і маски з сіткою. Для пошиття використовується міцна лляна тканина двуніть. Для того щоб бджола не потрапила під комбінезон, рекомендована вставка гумок по області талії і в манжети.
Теги:Пасічник, бджоляр, пасіка, маска для пасічника

Комментарии (0)
Войдите, чтобы оставить комментарий.