Комп'ютерний томограф GENORAY Papaya 3D 16x14, Genoray

26.10.2023 в 18:59 981 5.0 0
Комп'ютерний томограф GENORAY Papaya 3D 16x14, Genoray
Ілюстрація / Світлина: з відритих джерел
Комп’ютерний томограф GENORAY Papaya є інноваційним діагностичним інструментом, який створений відповідно до сучасних стоматологічних стандартів.

Для чого призначений томограф

Комп’ютерний томограф GENORAY призначений для високодеталізованих досліджень ротової порожнини, щелепно-лицевих структур. Він дозволяє отримувати зображення високого рівня якості, щоб виявляти каріозні враження зубів, інші патології. Апарат вироблений інноваційною південнокорейською компанією, забезпечує клініці стоматології наступні переваги при проведенні діагностики:

  • скорочення часу, потрібного на обстеження ротової порожнини до двох секунд;
  • мінімізація опромінення, що дозволяє робити повторні обстеження через невеликі проміжки часу, аналізувати якість лікувального процесу;
  • функція SMARF знижує вплив на якість зображення встановлених металевих протезів чи імплантів;
  • більше сорока програм для підбору оптимального режиму дослідження під конкретного пацієнта;
  • автоматична система налаштування підборіддя упору, щоб покращити якість сканування.

Інтеграція до комп’ютерного томографа GENORAY Papaya 3D технології ONE-SHOT дозволяє проводити деталізоване обстеження навіть якщо пацієнт рухається під час сканування. Інтернет-магазин «МедДент» співпрацює з південнокорейським виробником напряму, тож ви можете придбати оригінальний прилад за привабливою ринковою вартістю.

Комп'ютерний томограф GENORAY Papaya 3D 16x14

Функціональні можливості томографа

Комп’ютерний томограф GENORAY Papaya є інноваційним діагностичним інструментом, який створений відповідно до сучасних стоматологічних стандартів. Він чудово підходить для глибинних досліджень ротової порожнини перед протезуванням, імплантацією, лікуванням зубів та ясен.

Комп'ютерний томограф GENORAY Papaya 3D 16x14

Інтелектуальна система позиціонування дозволяє підлаштувати томограф під конкретного пацієнта. Вона має наступні параметри:

  1. поле зору обладнання варіюється у діапазоні від 4х5 до 16х14 см;
  2. окремо налаштовуємий розмір вокселя у діапазоні 0,070 мкм до 0,200 мкм (залежить від параметра зони FOV);
  3. розумна система для визначення оптимальної позиції.

Томограф GENORAY Papaya має компактні розміри та виготовлений з якісних, міцних матеріалів. Це дозволяє йому витримувати механічні навантаження, температурні перепади, вологість та залишатись працездатним протягом багатьох років. Техніка не потребує частого обслуговування, навіть стоматолог-новачок зможе швидко розібратись з особливостями її роботи.

Комп'ютерний томограф GENORAY Papaya 3D 16x14

Комп’ютерний томограф від відомого бренду з Південної Кореї здатен повністю задовольнити потреби будь-якого стоматологічного кабінету або клініки. Він підходить для проведення різних діагностичних процедур, допоможе лікарю розробляти деталізовані та ефективні плани лікування, створювати протези та імпланти з урахуванням індивідуальних особливостей щелепно-лицевої структури пацієнта.

Джерело: meddent.com.ua

Теги:Томограф, комп'ютерний томограф, GENORAY Papaya 3D 16x14

Комментарии (0)
Войдите, чтобы оставить комментарий.