Характеристики агроволокна для укриття сіна

29.03.2024 в 20:15 868 4.5 0
Характеристики агроволокна для укриття сіна
Ілюстрація / Світлина: з відритих джерел
Агроволокно TenCate Toptex забезпечує ефективний захист сіна та соломи від вологи та дощу.

Агроволокно для покриття — це інноваційне рішення на аграрному ринку. Застосування цього матеріалу забезпечує ефективний захист соломи та сіна від несприятливих погодних умов, наприклад, від вітру та дощу. На ринку представлений великий вибір, купити агроволокно можна під різні вимоги, але на особливу увагу заслуговує продукція марки TenCate Toptex.

Особливості агроволокна TenCate Toptex

Агроволокно TenCate Toptex забезпечує ефективний захист сіна та соломи від вологи та дощу. Це забезпечується шляхом спеціальної конструкції матеріалу, який має водовідштовхувальні властивості. Це дозволяє запобігти попаданню вологи всередину тюків і зберегти якість сіна протягом усього зимового сезону. Агроволокно також забезпечує: 

  • проникність;
  • швидке висихання;
  • стійкість до поривів вітру;
  • УФ-стабілізація та ін. 

Агроволокно забезпечує надійну вентиляцію сіна, запобігаючи розвитку цвілі та гниття. Проникність повітря дозволяє зберегти свіжість та якість сіна, що особливо важливо для годування худоби. Після сильних опадів скирта швидко висихає під агроволокном, завдяки чому запобігає розвитку гниття і зберігається висока якість сіна.

Агроволокно має високу стійкість до поривів вітру, що запобігає змиванню або пошкодженню матеріалу під час сильних вітрових умов. Матеріал має стійкість до ультрафіолетового випромінювання, що забезпечує довговічність та стабільність властивостей виробу протягом 3 років.

Характеристики агроволокна для укриття сіна

Застосування матеріалу

Агроволокно TenCate Toptex знаходить широке застосування при зберіганні сіна та соломи на відкритих майданчиках. Його використання дозволяє забезпечити надійний захист кормів від несприятливих атмосферних умов, зберігаючи їх якість та поживні властивості на тривалий термін. Запобігання розвитку грибків та утворення мікотоксинів у сіні та соломі також є важливим аспектом турботи про тварин.

Використання агроволокна для накриття сіна та соломи допоможе захистити їх від впливу зовнішніх факторів, і таким чином запобігти розвитку грибків та утворенню мікотоксинів.
 
Завжди можна придбати представлену продукцію за доступними цінами у магазині компанії “АГ-БАГ Україна”. Вона пропонує на сайті https://ag-bag.ua/ широкий асортимент товарів для сільського господарства, включаючи агроволокно різних розмірів та характеристик. Достатньо визначитися з вибором та оформити просту онлайн-заявку. Компанія гарантує своєчасну доставку купленого товару за вказаною адресою.

Теги:агроволокно, сільське господарство

Комментарии (0)
Войдите, чтобы оставить комментарий.