Як вибрати рюкзак: критерії якості

24.04.2019 в 14:20 797 0
Як вибрати рюкзак: критерії якості
Фото: з відкритих джерел
Читайте про 5 найважливіших критеріїв, на які варто звернути увагу при виборі рюкзака
"Сьогодні ритм життя став таким стрімким, що одними з головних критеріїв при виборі речей стали комфорт і універсальність. Пройшли ті часи, коли потрібно було переодягатися до сніданку, обіду і вечері, мати певний набір аксесуарів на кожен випадок. Багато людей зараз віддають перевагу саме тим речам, які можна взяти "і на бенкет, і в світ" - говорить в бесіді Олексій Мельниченко, дизайнер і власник інтернет-магазину ЛІМ. - Виходячи з цього, хороший міський рюкзак - справжня знахідка! Цей стильний аксесуар доповнить образ сучасних людей з активною життєвою позицією і практичним підходом. Як же правильно вибрати рюкзак?
 
Ловіть 5 критеріїв, на які варто звернути увагу при виборі рюкзака.

Матеріал рюкзака

Якщо ви ділова людина і носите костюм, то бажано віддати перевагу рюкзаків зі шкіри або шкірозамінника, які органічно впишуться в ваш образ. Якщо ви віддавайте перевагу повсякденний стиль, то рюкзак, виготовлений з тканини, буде більш практичним варіантом.

Об’єм рюкзака

Рюкзаки бувають різних об’ємів. Якщо ви плануєте носити там тільки предмети, потрібні для роботи, наприклад, ноутбук, блокнот, телефон і т.д., то підійдуть моделі близько 8-15 літрів. Якщо потрібно вмістити більше речей, щоб, наприклад, після роботи заскочити ще в фітнес-клуб, то сміливо беріть моделі з об'ємом 20-30 літрів.
рюкзаки

Спинка

Одна з переваг рюкзака в тому, що він рівномірно розподіляє навантаження і не завдають шкоди поставі. Рюкзаки з ортопедичною вставкою повторюють форму хребта, тому ви не будете відчувати дискомфорт при носінні. Якщо у вас модель без спеціальної вставки, то бажано підкладати до задньої стінки якусь папку або, навпаки, щось м'яке, щоб всередині предмети не впиралися вам в спину.

Фурнітура

Швидкий ритм нашого життя вимагає організованості та дисципліни. Це повинно виявлятися і в дрібницях: велика кількість різних відділень, блискавок, кишень значно полегшать вам сортування речей і скоротить час на їх пошуки. Перевірте як закриваються і відкриваються блискавки - вони не повинні заїдати, по можливості, відкриватися однією рукою.

Лямки

Фастекси, за допомогою яких можна відрегулювати довжину лямок, повинні бути міцними, зручними, щоб можна було зробити це при надітому рюкзаку. Ширина лямок впливає на комфорт при носінні - занадто вузькі лямки можуть натирати, зате виглядають вони більш естетично, ніж широкі. Якщо ви не плануєте носити рюкзак тривалий час, то на ширину можна не звертати увагу.

Вибір рюкзака - непросте заняття, але при правильному і відповідальний підхід він може стати надійним помічником. Ми описали основні тези бесіди з Олександром, який все розповідав і розповідав про моду, тенденції ... На жаль всього ми вмістити не можемо, тому більше рад ви можете прочитати в статті джерелі - https://lim.ua/ua/sovety/kak-vybrat-ryukzak-10-kriteriev-udachnogo-vybor
Теги:рюкзак

Комментарии (0)
Войдите, чтобы оставить комментарий.