Як вибрати прикроватну тумбу?

21.10.2019 в 16:48 2153 5.0 0
Як вибрати прикроватну тумбу?
Фото: з відкритих джерел
Для прикроватной тумби, важливий насамперед, естетичний аспект, так як форма і функціональність у більшості цих елементів меблів максимально схожа
Тумба — максимально компактний і корисний предмет в будь-якому інтер'єрі. Особисті речі, годинник, смартфонів, улюблені книги та інші домашні дрібнички можна скласти на відстані витягнутої руки — при цьому, правильно обрана тумбочка ще й буде служити функціональним і гармонійним доповненням інтер'єру навіть в самому мінімалістичному стилі.

В кінці-кінців, в однокімнатних квартирах, тумби одночасно і стіл, стелаж, і підставка для старого бабусиного торшера одночасно. Найширший вибір стильних та ергономічних в ассортименті нашого магазину — прикроватные тумбочки на будь який смак, стиль та гаманець по найбільш оптимальним цінам доступні вже сьогодні.

Для прикроватной тумби, важливий насамперед, естетичний аспект, так як форма і функціональність у більшості цих елементів меблів максимально схожа. Проте, сучасні виробники намагаються максимально звільнити простір житла людей, тому комбінують різні предмети інтер'єру або намагаються розширити їх функціональне призначення. Тумба може служити стелажем для книг, а багато меблеві компанії випускають тумби з професійного рівня сейфами для цінностей.
прикроватна тумба

При покупці прикроватной тумби, визначитеся для яких цілей ви будете її використовувати. Якщо ви хочете просто придбати додатковий предмет меблів для доповнення індивідуальної ідеї з облаштування затишної спальні, то краще задумайтеся над покупкою іншого, більш функціонального предмета — наприклад, шафи або ж повноцінного комода.

Якщо ж ви точно зважилися, то відразу ж звертайте увагу на якість деревини або інший матеріал, з якого зроблена тумба. Варіанти з червоного дерева або горіха чудово підійдуть під інтер'єр в консервативних тонах, а тривіальна біла тумба навіть з недорогих видів деревини може стати останнім розчерком в декорі спальні навіть в стилі ф'южн або хай-тек.

Кількість відділень в прикроватной тумбі теж важливо — більшість виробників меблів роблять свої тумби з урахуванням потреб більшості клієнтів, так що найчастіше, представлені моделі мають лише одне основне відділення. Проте, популярністю користуються і більш екзотичні варіанти. Наприклад, ви можете придбати собі прикроватную тумбу, яка трансформується в мольберт або ж взагалі є частиною ліжка в розібраному стані.

Намагайтеся вибирати саме той варіант, який стане вашим найближчим елементом інтер'єру спальні — перше, що робить більшість людей, коли прокидається вранці, це або тягнеться за будильником або з питанням, чому будильник не спрацював, нервово тягнуться до свого смартфона.
прикроватна тумба
Настільки незначний елемент інтимного антуражу спальні, як звичайні тумби, може стати фінальним акордом в продуманому до найменших деталей стилі інтер'єру, а може і бути непомітним помічником в пошуку так невчасно мовчазного будильника вранці.
Теги:тумба, прикроватна тумба, меблі

Комментарии (0)
Войдите, чтобы оставить комментарий.