Як вибрати якісну, надійну і недорогу душову кабіну?

04.12.2022 в 19:06 566 5.0 0
Як вибрати якісну, надійну і недорогу душову кабіну?
У душових кабін будь-якого типу є свої переваги і недоліки.

З кожним роком з'являється все більше і більше різноманітної сантехніки. Душова кабіна – не виняток. Існує кілька різновидів душових кабін, що розрізняються за технічними характеристиками й, зрозуміло, ціною. Саме тому буває часом непросто визначитися з вибором. Як може бути обрана надійна і недорога душова кабіна, яка чудово підійде?

Види душових кабін

Усі душові кабіни можна розділити на три основні види:

  • відкриті;
  • закриті;
  • комбіновані.

Говорячи про перші два типи душових кабін, то з одних їхніх назв можна зрозуміти, який саме вигляд вони мають: кабіни відкритого типу не мають стелі, але зазвичай мають одну або дві стінки, бо стоять біля стіни або в кутку ванної кімнати; а ось закриті кабіни повністю обладнані та мають вигляд шафи, яка має дверцята, що відчиняються.

Якщо розглядати душові кабіни комбінованого типу, то вони найчастіше мають усі чотири бічні стінки, але при цьому не мають стелі. Тому вони й називаються "комбінованими".

Переваги та недоліки душових кабін

У душових кабін будь-якого типу є переваги і недоліки. До плюсів душових кабін можна віднести:

  • компактність;
  • легкість монтажу;
  • зручність використання;
  • простота в догляді та обслуговуванні.

До недоліків душових кабін належать:

  • неможливість приймати водні процедури лежачи;
  • можливість проникнення води за межі душової кабіни (особливо характерно для відкритого типу душових кабін);
  • висока вартість.

Як вибрати якісну, надійну і недорогу душову кабіну?

Поради щодо вибору хорошої душової кабіни

Щоб не помилитися з вибором в інтернет-магазині Лео Кераміка душової кабіни, потрібно пам'ятати про головне:

  1. Матеріал має значення: від матеріалу, з якого виконана душова кабіна, зокрема, її піддон, залежить термін служби всієї конструкції. Тому важливо вибирати надійний і довговічний матеріал, наприклад кераміку або штучний камінь.
  2. Двері на магнітах – запорука успіху: вкрай важливо, щоб двері душової кабіни закривалися щільно. В іншому разі вода буде виливатися, що загрожує виникненням цвілі у ванній кімнаті. Ідеальним рішенням у такому разі є двері на магнітах.
  3. Різні магазини – різні ціни: при виборі душової кабіни важливо вміти порівнювати різні пропозиції. Кожен магазин робить свої націнки і може продавати один товар за різну ціну.

У будь-якому разі, до облаштування будь-якого приміщення, зокрема, ванної кімнати потрібно підходити з величезною серйозністю. Важливо, щоб усі деталі в інтер'єрі гармоніювали одна з одною. Тільки в такому разі дизайн буде цілісним. Інтернет-магазин сантехніки та керамічної плитки Лео Кераміка, який працює ще з 2005 року, завжди допоможе зробити правильний вибір.

Теги:душова кабіна, сантехніка

Комментарии (0)
Войдите, чтобы оставить комментарий.