Як правильно вибрати двоспальні ліжка?

22.06.2020 в 00:08 710 0
Як правильно вибрати двоспальні ліжка?
Настав час розібратися з двома базовими параметрами, з яких починається вибір ліжка.
Сьогодні покупка меблів стає все більш цікавим процесом, адже є можливість вибирати з дуже великих каталогів. Виробники намагаються запропонувати клієнтам якомога більше цікавих варіантів і дійсно стараються – створюють нові дизайнерські рішення, гарантують високу якість і шукають нові ідеї. У тому випадку, якщо вас зацікавили ліжка двохспальні, потрібно купувати не першу-ліпшу модель, а оцінити весь каталог і керуватися якимись важливими для вас критеріями вибору. І, звичайно ж, не вибирати для покупки будь-який магазин, а тільки перевірений і надійний.

Конструкція і дизайн

Настав час розібратися з двома базовими параметрами, з яких починається вибір ліжка:
  • конструкція – в тому випадку, якщо ви купуєте ліжко для великого будинку, можна забути про економію часу і придбати модель великих розмірів – жаліти про таке рішення точно не доведеться. З іншого боку, таке ліжко залишається можливістю заощадити простір і в невеликому приміщенні – вона настільки простора і зручна, що про спальному місці можна буде забути на довгі роки, а інший простір можна заповнювати, чим завгодно. Зручність даної моделі ліжок для невеликих приміщень пов'язано ще і з тим, що корисний простір нікуди не зникає – в закриті ніші можна складати різні речі – сумки, постільні приналежності або одяг неактуальних сезонів;
  • дизайн – тут вибір повинен бути максимально індивідуальним. Ви або вибираєте ліжко під уже наявний інтер'єр, або плануєте ремонт і маєте більший вибір. В цілому, класика завжди залишиться в моді і вона досить універсальна. Продовжує набирати популярність і мінімалізм, а модерн і не виходив з моди.
 Як правильно вибрати двоспальні ліжка?

Матеріали

Крім зовнішнього вигляду і достатнього простору для того, щоб можна було вільно розміститися на ліжку, потрібно визначитися і з матеріалами, благо вибір великий:
  • ліжка з масиву дерева можна назвати лідерами за сумою характеристик – вони дуже міцні, довговічні, зносостійкі і все-таки це справжня класика, за яку, правда, доведеться заплатити більше – це найдорожчі ліжка в каталозі;
  • металеві ліжка можуть бути вкрай оригінальними в плані дизайну, але будуть холодними на дотик, хоча і дуже міцними;
  • ДВП і МФД – як і раніше якісний, хоча і більш економічний варіант, який дозволяє не переплачувати за покупку;
В каталозі досить комбінованих варіантів – наприклад, це може бути каркас з масиву дерева і лицьові елементи з МДФ або ДВП.
Теги:меблі, ліжка, двоспальні

Комментарии (0)
Войдите, чтобы оставить комментарий.