Як обрати цемент через інтернет-магазин

03.12.2023 в 00:55 1106 4.7 0
Як обрати цемент через інтернет-магазин
Що стосується фасування, то найкращим варіантом буде сировина в мішках, тим більше, що саме він є найпоширенішим.

Сьогодні цемент широко застосовується у будівництві для різних цілей. Він є сполучним елементом при зведенні залізобетонних конструкцій, оскільки входить до складу бетонної суміші. Також за допомогою даного матеріалу може проводитись кладка цегли або інших будівельних матеріалів. Залежно від обраної марки цемент може мати ті чи інші властивості. Для того, щоб не помилитися і купити правильну продукцію, необхідно знати для чого він застосовується в залежності від марки, і які марки взагалі існують. Це дозволить придбати правильний цемент через сайт https://fenixcentr.com.ua/ua/obshhestroymaterialy/tsement/ бази будматеріалів у Харкові з доставкою.

Вибір марки цементу: що потрібно знати

Марки відрізняються не лише характеристиками, а й вартістю, тому правильний вибір забезпечує економію, особливо якщо йдеться про масштабне будівництво. Міцність є одним із найважливіших параметрів цементу. Чим вищий показник обраної марки, тим вища міцність цементу:

  • Для створення фундаменту краще використовувати найміцніший варіант М400/500.
  • Для виконання оздоблювальних робіт достатньо взяти М200/300.
  • Марку М600 досить часто використовують для створення військових бункерів та інших будівельних об'єктів військового призначення.

Іноді недоцільно купувати М500, коли можна використовувати М300. Однак за показниками довговічності та міцності на вигин лідирує М600.

Як обрати цемент через інтернет-магазин

Фасування продукції та зберігання

Що стосується фасування, то найкращим варіантом буде сировина в мішках, тим більше, що саме він є найпоширенішим. Цемент у мішках, який пропонує магазин будівельних матеріалів, вигідно купувати, а також  простіше зберігати – це слід робити в приміщенні, що добре провітрюється і де зовсім немає вологи. Термін зберігання складає приблизно півроку і по закінченні цього терміну цемент втрачає свої основні властивості.

Цементи виходячи з наявності чи відсутності у складі добавок поділяють на ті, в яких вони є чи немає. Будівельна галузь безперервно розвивається і вимагає все більш якісних та ефективних продуктів, тому на сьогоднішній день існує безліч компонентів-додатків, що впливають на характеристики бетону, наприклад морозостійкість, вологостійкість, стійкість до утворення тріщин та багато інших. Такі додаткові елементи складу коригують властивості цементу, що виробляється в залежності від його призначення та умов експлуатації.

Теги:Цемент, будівницство

Комментарии (0)
Войдите, чтобы оставить комментарий.