Ефективність виробництва гофротари під ключ: від концепції до готової упаковки

06.11.2023 в 20:28 1187 5.0 0
Ефективність виробництва гофротари під ключ: від концепції до готової упаковки
Ілюстрація / Світлина: з відритих джерел
У статті розкажемо про виготовлення гофротари під ключ, етапність та переваги застосування комплексного підходу та індивідуального розв'язання зав

Відкриття нового бізнесу вимагає від власника достатнього досвіду, грошей, особистого часу. Якщо с останніми двома пунктами ми не допоможемо, то у питанні вибору правильної тари та її вироблення компанія КАМІПАК спеціалізується найкраще. З нашої сторони ма даємо гарантію, що до клієнта буде застосований комплексний підхід та індивідуальне розв'язання проблеми. Є змога замовити послугу вироблення гофротари під ключ, де участь клієнт мінімальна. А сама партія товару буде готова та прийде на місце призначення за 10 днів. Подивитись, як працює компанія, можна тут — https://kamipak.com.ua/uk/.

Головні переваги замовлення гофротари під ключ

гофротара

Доступ до власної технологічної бази, до якісної сировини, а також наявність команди професіоналів, дозволяють віршувати будь-які запити клієнта та його бізнесу. Можна попередньо залишити заявку на сайті, щоб потім обговорити з менеджерами усі поточні питання. Послуга вироблення тари під ключ вимагає від клієнта лиш часткового погодження головних моментів. Усім іншим займаються представними КАМІПАК. У розділі з пакувальним картоном https://kamipak.com.ua/uk/gofrokarton можна глянути, які варіанти матеріалу доступні. Але при послузі під ключ і цього не потрібно, бо процедура виглядає так:

  1. Проєктування ящиків, коробок чи лотків за планом, де параметри визначаються при фінальному рішенні замовника. Наші спеціалісти проконсультують, яка саме форма, розміри, дизайн будуть актуальним для конкретного бізнесу.
  2. Етап розробки дизайну проходить вже після визначення формі та розмірів. Дизайн може розроблятись з нуля чи робитись на базі наявних патернів в стилістиці бренду. Фахівці допомагають вперше обрати для бренду графічне і колірне оформлення.
  3. Після створення макета готового виробу, починається старт виробництва тари відповідно до кількості штук в партії.

Фінальним етапом виготовлення гофротари будь-якого формату виступає друк на готовій продукції. Основною технологією виступаю сучасний флексодрук з фарбами швидкого висихання.

Універсальність тари

гофротара

Для великого бізнесу варто мати не тільки достатні запаси гофротари, але окремі тари для різних задач. В компанії КАМІПАК під ключ можна замовити тару, яка по характеристиках здатна довго зберігати продукцію в статичному положенні на складі. Є окрема тара саме для безпечного транспортування, яка переносить вібрації та інше характерне навантаження.

Також є гофротара, що потрапляє до конкретних споживачів. Така тара одночасно служить і для зберігання продукції та для реклами її та бренду загалом.

Спеціалісти по дизайну легко розроблять унікальний вид звичайної чи подарункової тари. Загалом, сучасна гофротара органічно поєднує в собі два головних запити від замовників, а саме невисоку ціну та достойні експлуатаційні характеристики.

Завдяки подібній тарі, бізнес здатен швидко налагодити процеси перевезень власних виробів. Надалі, використані коробки можна здати на перероблення, щоб отримати нову партію якісної тари.

Теги:гофротара, гофрокартон

Комментарии (0)
Войдите, чтобы оставить комментарий.