Додаткові послуги, які можна отримати в барбершопі

15.07.2022 в 13:33 718 5.0 0
Додаткові послуги, які можна отримати в барбершопі
Ілюстрація / Світлина з відкритих джерел
Багато хто запитує: прийшовши в барбершоп, які ще послуги, крім стрижки, я можу отримати? Розбираємось в статті більш детально.

Більшість чоловіків не завжди приходять у барбершопи заради того, щоб зробити собі стрижку чи зачіску, а й для того, щоб класно провести час з однодумцями. Барбершоп є власним чоловічим світом, де можна випити, пограти в карти чи приставку, подивитися фільм чи футбольний матч. Багато хто запитує — прийшовши в барбершоп, які ще послуги, крім стрижки, я можу отримати? Зараз розберемося.

Відпочинок від гаджетів

Зараз дуже складно уявити життя без гаджетів, але іноді варто від них відпочивати. Під час стрижки, майстри рекомендують включати беззвучний режим, зручніше влаштовуватися в кріслі та насолоджуватися новою стрижкою. Відклавши телефон, ви зможете вдосталь поспілкуватися зі своїм майстром, розібратися у своїх питаннях, завести нових друзів та інше.

Напої у барбершопі

У барбершопі ви знайдете цілий асорті напоїв, які припадуть до смаку кожному клієнту. Чи то міцний чай, чи смачна арабська кава, а іноді можна випити й щось міцніше — віскі чи чоловічий енергетичний напій. У барбершопі "ЦирюльникЪ Barbershop" є цілий список як алкогольних, так і безалкогольних напоїв.

Ігри у приставку з однодумцями

Відвідувачі барбершопу "ЦирюльникЪ Barbershop" можуть у перерві або після стрижки пограти в приставку один з одним. Ігри різні — від UFC до FIFA. Ігрове місце оснащене відповідними меблями: крісла з подушками, пуфи та диван.

Деякі барбершопи замість приставок пропонують пограти у настільний теніс, хокей, пограти у дартс. Крім гарного зовнішнього вигляду ви отримаєте ще й чудове проведення часу з новими знайомими.

Супергеройські комікси

Так-так, крім звичайних, стильних, чоловічих журналів ви знайдете ще й комікси. Звичайно, навіть будучи не тінейджером, вам все одно буде цікаво читати їх, поки ви знаходитесь в руках досвідченого майстра. До того ж згадайте свої яскраві та підліткові роки, які завжди викликають усмішку на обличчі.

Майстер тату

Частина барбершопів надає послуги тату-майстра. Якщо ви любите не тільки красиві та брутальні стрижки, а ще брутальних тату, то вам прямо сюди.

Татуювання можна зробити як до стрижки, так і після або просто проконсультуватися щодо того чи іншого ескізу.

барбершоп

Провести час з дитиною

У барбершопі атмосфера не тільки для дорослих чоловіків, а й для підростаючого покоління, які беруть приклад зі своїх тата і братів. "Цирюльник Barbershop" вважається сімейним салоном, де працюють професійні майстри, які можуть не тільки вам зробити красиву стрижку, але і вашій дитині.

Барбери вміють ладнати та знаходити спільну мову з дитячим контингентом, підібрати стильну та модну стрижку. З боку батьків потрібна ретельна підготовка малюка до першого відвідування, оскільки надзвичайна ситуація може його налякати.

Манікюр для чоловіків

Манікюр — це не тільки яскраві кольори та прикраси для жінок, але й доглянуті чисті нігті та руки. Манікюр для чоловіків набуває все більшої популярності в нашому чоловічому і сильному суспільстві. Природно, дивлячись на огрубілі руки чоловіків із задирками та гіперкератозом, у людей складається неприємне відчуття.

Якщо у вас немає часу займатися цим вдома або ви дуже лінуйтеся — приходьте до нас в барбершоп. Наші майстри не тільки стрижуть добре та якісно, ​​а й вміють робити гарний манікюр, який навіть чоловіків захопить.

Нові знайомства в барбершопі

Спілкування — це подолання всіх перешкод між клієнтом та майстром. Дуже важливо знайти спільну стежку для обговорення та подальшого розуміння. Адже якісний результат залежить не лише від майстра, а й від клієнта. Не дарма барбершопи вважаються "чоловічими клубами", адже тут можна прийти з бажанням отримати стильну стрижку, а піти й зі стрижкою, і з новими друзями.

Висновки для клієнта

Підбивши підсумки, зробимо великий висновок, що в барбершоп приходять чоловіки різного контингенту. Будь то бізнесмен, будівельник чи вчитель, чи просто робітник — всіх поєднує почуття стилю, бажання бути незабутнім і просто відпочити від жіночої уваги. Все це забезпечить вам барбершоп "ЦирюльникЪ Barbershop", де найкращі майстри, найкраща атмосфера і найсмачніший віскі!

Теги:барбершоп, послуги

Комментарии (0)
Войдите, чтобы оставить комментарий.