Чому пральна машина погано полоскає?

25.08.2022 в 21:41 958 5.0 0
Чому пральна машина погано полоскає?
Ілюстрація / Світлина: з відритих джерел
У матеріалі розглянемо деякі з найпоширеніших причин проблем зі полосканням у пральних машинах, які ви можете усунути самостійно за кілька хвилин.

Пральна машина потрібна вам для того, щоб ваш одяг був чистим і готовим до важливих подій у вашому житті. Отже, якщо ви виявите в пральній машині мильний бруд наприкінці циклу, у вас може виникнути питання: «Чому моя пральна машина погано полускає?» Читайте додаткову інформацію на нашому сайті з ремонту пральних машин vinnica.repair/remont-stiralnih-mashin. Розгляньмо деякі з найпоширеніших причин проблем зі полосканням у пральних машинах, які ви можете усунути самостійно лише за кілька хвилин.

пральна машина погано полоскає

Занадто багато мийного засобу

Невелике має велике значення, і це правильно щодо прального порошку. Якщо у пральній машині занадто багато мийного засобу, вона не зможе нормально полоскати білизну. Використовуйте мірний стаканчик, щоб визначити потрібну кількість залежно від налаштувань пральної машини та мийного засобу. Зазвичай на повне завантаження білизни потрібно трохи більше чайної ложки.

Не забувайте використовувати тільки той мийний засіб, який рекомендований для пральної машини.

Пральна машина перевантажена

Якщо вам доводиться запихати білизну в барабан, це, ймовірно, означає, що ваша пральна машина переповнена. Це правда, що прання не приносить задоволення, і іноді може здатися, що простіше кинути все відразу в машину.

Однак це може призвести до потрапляння засобів для прання між предметами одягу, що утруднить злив води з машини. Видаліть зайві елементи та збережіть їх для наступного завантаження.

Зливний насос забитий або не працює

Забитий насос може перешкодити правильному полосканню одягу. Так що якщо ви намагаєтеся зрозуміти, як полагодити пральну машину, обов'язково огляньте насос.

пральна машина погано полоскає

Сміття і мило, що скупчилося, можуть заблокувати насос, не дозволяючи чистій воді правильно прополоскати одяг. Від'єднайте зливний насос і перевірте, чи не застрягло щось усередині. Після того, як ви видалите сміття, пральна машина повинна працювати правильно.

Зливний шланг забитий або погнутий

Зливний шланг допомагає видаляти брудну мильну воду під час циклу полоскання. Якщо він засмітиться, він залишиться в барабані, і ваш одяг стане липким. Перевірте дренажний шланг, щоб переконатися, що всередині немає сміття. Якщо ваш шланг зігнутий, акуратно розтягніть та відрегулюйте його, щоб вода та сміття могли легко проходити через нього.

пральна машина погано полоскає

Шланги подачі води зігнуті

Зливний шланг відводить брудну воду, а шланг подачі води подає чисту свіжу воду в пральну машину. Регулярно перевіряйте шланг подачі води, щоб переконатися у відсутності вигинів або тріщин у шлангу.

Не дозволяйте машині тиснути на неї та ніколи не дозволяйте їй згинатися навпіл. Він завжди повинен мати достатній проміжок, щоб запобігти засміченню.

Несправність перемикача або плати керування

Як і в більшості побутових приладів, у пральній машині є внутрішній комп'ютер, який забезпечує її роботу. Якщо є проблема з платою управління, то ваша пральна машина не полоскатиме.

Перевірте, чи немає ослаблених, чи зношених дротів. Якщо ви виявите будь-які ознаки погіршення стану, викличте майстра з пральних машин, який здійснить необхідний ремонт та відновить працездатність вашого пристрою.

Теги:пральна машина, несправності, полоскання

Комментарии (0)
Войдите, чтобы оставить комментарий.