Чому авто варто купити в автосалоні KIA

Вчера в 15:29 120 0
Чому авто варто купити в автосалоні KIA
Ілюстрація / Світлина: з відритих джерел
Вартість автомобілів KIA відносно невисока. Саме тому їхню купівлю собі може дозволити практично будь-яка людина.

Корейські автомобілі КІА — універсальний транспорт, який чудово підходить для поїздок по вулицях Києва й за його межами. Їм надають перевагу студенти, офісні співробітники та бізнесмени, адже усі моделі мають гідну потужність, гарний салон й не тільки. Придбати таке авто можна відвідавши автоцентр на Харківському, при необхідності можна навіть влаштувати тест-драйв.

За які переваги обирають саме автомобілі KIA

Основна перевага — тривалий термін безремонтної експлуатації. Автомобілі цієї марки нормально переносять практично будь-які умови, а також різноманітні стилі водіння. Все тому, що транспортні засоби збираються із якісних деталей. Перед тим, як виставити їх на продаж, автомобілі обов'язково тестуються.

Не менш важливий аспект — відмінне технічне обладнання. Так, вибираючи навіть базові комплектації, можна отримати у розпорядження автомобіль з USB-виходами, різноманітними системами безпеки та датчиками. На всі моделі надається гарантія. Термін її дії залежить від того, яку модель було вибрано.

Вартість автомобілів KIA відносно невисока. Саме тому їхню купівлю собі може дозволити практично будь-яка людина.

Чому купувати автомобіль КІА варто в офіційного дилера

Незважаючи на те, що в даний час є кілька способів придбання автомобілів цієї марки, більшість громадян віддають перевагу співпраці з офіційними дилерами. Зумовлено це кількома ключовими причинами:

  • Чудові програми фінансування. Можна придбати автомобіль у кредит або у лізинг. При цьому є кілька ефективних програм, що дозволяє у кожному випадку вибрати найкращу.

Чому авто варто купити в автосалоні KIA

  • Найцікавіші пропозиції. Зі встановленою періодичністю офіційний дилер KIA запускає певні акції, що дозволяє купити автомобіль на вигідніших умовах.
  • Трейд-ін. Цей напрямок дуже цікавий. Все тому, що можна зробити обмін старої моделі на нову. При цьому потрібно доплатити певну кількість коштів. Умови обумовлюються індивідуально.
  • Наявність сервісних програм. З ними можна ознайомитись заздалегідь, щоб вибрати щось відповідне.

При співпраці з офіційним дилером можна не перейматися тим, що ремонт займе багато часу. Якщо звернутися до сервісного центру, то фахівці в короткий термін встановлять причину поломки, а також виконають якісний ремонт. Для заміни використовують лише оригінальні деталі. Крім того, завжди буде приємно стати першим власником й вдихнути запах нового салону.

Теги:авто, Kia, офіційний дилер

Комментарии (0)
Войдите, чтобы оставить комментарий.