Анальні змазки як засіб для безпеки та насолоди

12.05.2023 в 12:11 1802 5.0 0
Анальні змазки як засіб для безпеки та насолоди
Ілюстрація / Світлина: з відритих джерел
Насолоджуватися сповна інтимним життям повинні обидва партнери. Якісні лубриканти стануть незамінною умовою комфорту та задоволення.

Анальна стимуляція приносить надзвичайне задоволення і здатна призвести до незвичайного та яскравого оргазму. Анус має безліч нервових закінчень, які є потужною ерогенною зоною. Але без якісного лубриканта анальний секс не можливий, оскільки ця частина інтимної зони не зволожується природним шляхом.

Лубриканти створені спеціально для забезпечення задоволення та безпеки обох партнерів. Недостатня кількість змазки призводить до болючих відчуттів і навіть травм.

Анальні лубриканти мають відмінні змащувальні властивості завдяки високій щільності. Вони не висихають швидко, як звичайні лубриканти.

Багато анальних змазок мають у складі поживні, дезінфікувальні та розслаблювальні елементи. Це гарантує максимальний комфорт та багато приємних відчуттів.

Як правильно застосовувати анальні лубриканти

Застосування достатньої кількості лубриканта для анального сексу https://kosmetolog.ua/ua/lubrykanty-analnye/ є однією з найважливіших умов безпечних та приємних анальних ігор. Найпоширеніші змазки на водній, силіконовій та змішаній основі. Їх можна придбати в інтернет-магазині Косметолог, порадившись із консультантом або обравши потрібний товар самостійно.

лубриканти

Для фінгерингу та застосування іграшок із металу та скла відмінно підходять силіконові лубриканти. Вони утворюють тонку слизьку плівку, яка не всотується в шкіру й дозволяє тривалий період насолоджуватися інтимними іграми. Такий лубрикант сумісний із презервативами, але не підходить для використання із силіконовими іграшками.

Змазки на водній основі досить універсальні. Вони сумісні з будь-якими інтимними іграшками та презервативами. Єдина умова — їх не варто застосовувати для водних еротичних процедур, тому що вони дуже легко змиваються, тому майже не дадуть потрібного ефекту. Натомість використовуйте силіконові змазки, вони просто водою не змиваються.

Вибираючи анальні лубриканти, можна купити препарати з наявністю корисних рослинних компонентів, які сприяють зволоженню та розслабленню. Вони забезпечують захист слизової від сухості, подразнення та мікроскопічних ушкоджень.

Силіконові змазки відмінно підходять для еротичного масажу і впливу на ерогенні зони.

Насолоджуватися сповна інтимним життям повинні обидва партнери. Особливо якщо є бажання експериментувати та відкривати нові види насолоди. Саме якісні лубриканти стануть незамінною умовою комфорту та задоволення під час інтимної близькості.

Теги:лубриканти

Комментарии (0)
Войдите, чтобы оставить комментарий.